Gyerektáborok 2011.

Nyomtatás

 

Középrigócon jártunk!
A Barcsi Tűzoltók csapata idén is megrendezi július 3-tól 9-ig a Somogy megyei Középrigócon, egy csodálatos erdei környezetben a tűzoltó tábort. Tegnap ide látogattunk, a kis csapat a barcsi élményfürdőből és egy drávai hajózásról érkezett haza. Szívesen fogadták a rendőrségi bűnügyi technikus kolléganőnk, Divjákné Münnich Andi bemutatóját. A vacsora után zene és tánc, erdei felfedezések várták a tábori lakókat. Ma lovas kocsikázás volt a program. Volt itt létrás tűzoltó kocsi, erdészek kíséretében erdei vadak felkutatása és megtekintése. Lövészet, íjászat, minden, a mi a túléléshez kell. És persze a programok és a vacsora kezdetét mi más jelezhetné: légvédelmi sziréna.
A táborba az ország minden részéről érkeztek gyerekek, tűzoltók és rendőrök gyermekei egyaránt. És természetesen a tábor szervezőit, a nevelőket is megilleti a dicséret. A táborozáshoz a BRDSZ Intéző Bizottsága is jelentős pénzbeli támogatást nyújtott.
A hangulatról meséljenek a képek!

Fonyód - tánc

Kommandó

Fonyód - rendőr

Kárpátalja


Baranya


Csongrád


BRFK


Szabolcs


Ukrán

Soltvadkert


48-as alapszervezet - Fonyód

Somogy

Őrezred - Balaton

Óvoda


2011. tábor vegyesA weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
További információk

 

"A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg."

2012. BRDSZ
Powered by Joomla 1.7 Templates adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában