T-MA - A BRDSZ elektronikus hírlevele
2013. december
A szakszervezeti taglétszámcsökkentés megállt
Bárdos Judit: kemények a szabályok, tilos a véleménynyilvánítás a munkahelyeken

Úgy tűnik, hogy nagy csönd van a rendvédelem felől, nem jönnek hírek. Sem arról, hogy tárgyalnának, sem arról, hogy emelik esetleg a rendvédelemben dolgozók bérét, mi a helyzet? Mi ez a nagy csönd? – tette föl a kérdést a Klubrádió, Szolidaritás.hu műsorvezetője dr. Bárdos Juditnak, a Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (BRDSZ) főtitkárának.
A szakszervezetek megkérdezték
Az ORF illetékesei válaszolnak

A BRDSZ megkérdezte: 2013-ban a rendvédelmi érdekképviseleteket nem hívták meg egyetlen főkapitányi értekezletresem. Miért?
Három érdekvédelmi szövetség tömörül egy szervezetbe, 250 ezer taggal
Létrejött a Magyar Szakszervezeti Szövetség


December 6-án, az Autonóm Szakszervetek Szövetsége (ASZSZ), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) integrációjával Magyarország legnagyobb - mintegy 250 ezer taggal rendelkező – érdekvédelmi szervezete alakult meg, amelynek célja a hatékonyabb munkavállalói érdekképviselet – hangsúlyozták a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MSZSZ) alapító kongresszusán az egyesülő konföderációk vezetői.
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon működő BRDSZ 49. sz. alapszervezet
Mi idén is báloztunk!

12 évvel ezelőtt kezdődött, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon működő BRDSZ 49. sz. alapszervezet Vezetősége elhatározta, hogy minden év novemberében BRDSZ bált rendezünk.